Burime

Artikuj

Lexo të gjithë artikujt e përgatitur nga praktika.al

Artikuj
Të Gjithë ArtikujtTë Gjithë ArtikujtTë Gjithë ArtikujtTë Gjithë ArtikujtTë Gjithë ArtikujtTë Gjithë ArtikujtTë Gjithë ArtikujtTë Gjithë ArtikujtTë Gjithë ArtikujtTë Gjithë Artikujt Të Gjithë ArtikujtTë Gjithë ArtikujtTë Gjithë ArtikujtTë Gjithë ArtikujtTë Gjithë ArtikujtTë Gjithë ArtikujtTë Gjithë ArtikujtTë Gjithë ArtikujtTë Gjithë ArtikujtTë Gjithë Artikujt Të Gjithë ArtikujtTë Gjithë ArtikujtTë Gjithë ArtikujtTë Gjithë ArtikujtTë Gjithë ArtikujtTë Gjithë ArtikujtTë Gjithë ArtikujtTë Gjithë ArtikujtTë Gjithë ArtikujtTë Gjithë Artikujt Të Gjithë ArtikujtTë Gjithë ArtikujtTë Gjithë ArtikujtTë Gjithë ArtikujtTë Gjithë ArtikujtTë Gjithë ArtikujtTë Gjithë ArtikujtTë Gjithë ArtikujtTë Gjithë ArtikujtTë Gjithë Artikujt
3 Strategji: Si të përgatitemi për tregun e punës

Ekziston një disbalancë e dukshme midis aftësive të kërkuara nga punëdhënësit dhe aftësive që studentët e sapodiplomuar mbartin. Stafi pedagogjik i universiteteve të ndryshme në Shqipëri është shumë optimist dhe shpreh besim ndaj aftësive dhe nivelit të institucioneve përkatëse për përgatitjen e studentëve që ata të jenë të gatshëm për tregun e punës. Nga ana tjetër, një pjesë e drejtuesve dhe përfaqësuesve të bizneseve nuk pajtohen plotësisht me këtë gjë.

3 Truke që përdorin kandidatët më të mirë për të fituar një vend pune

Kandidati që ka më shumë shanse për t’u punësuar është pikërisht ai që di se si të bjerë në sy të ekipit rekrutues. Njihuni me 3 truke që përdorin kandidatët më të shkathët për të fituar vendin e punës dhe mësoni prej tyre.

Çfarë duhet të keni parasysh kur shihni një përshkrim pune

Përshkrimi i punës mbart më shumë informacion seç ju mund të mendoni.  Edhe pse titulli, detyrat dhe paga mund t’ju tërheqin më shumë vëmendjen, sdo të thotë të anashkaloni të dhënat e tjera.

3 këshilla – Si të silleni gjatë një eventi pune

Nëse jeni ndjerë të pasigurt dhe të ndrojtur për t’u përfshirë në diskutime me njerëz të panjohur në evente pune, ky artikull është për ju.

Këshilla praktike: Si të ndërhyjmë gjatë takimeve online, pa u treguar të pasjellshëm

Takimet virtuale të kryera nëpërmjet platformave si Zoom, Google Meet, Teams etj, janë bërë një pjesë e pandashme e rutinës së punës…

Paradoksi i tregut të punës: Papunësia në tregun e një punëkërkuesi

Në një botë që po evoluon vazhdimisht, tregu i punës nuk bën përjashtim. Një nga fenomenet që na bën çudi kohët e fundit…

Artikujt më të fundit
3 Strategji: Si të përgatitemi për tregun e punës
Ekziston një disbalancë e dukshme midis aftësive të kërkuara nga punëdhënësit dhe aftësive ...
3 Truke që përdorin kandidatët më të mirë për të fituar një vend pune
Kandidati që ka më shumë shanse për t’u punësuar është pikërisht ai që di se si të bjer...
Çfarë duhet të keni parasysh kur shihni një përshkrim pune
Përshkrimi i punës mbart më shumë informacion seç ju mund të mendoni.  Edhe pse titulli, dety...
praktika.alNjoftohu në email për kurset më të reja në praktika.alNjoftohu në email për kurset më të reja në praktika.alNjoftohu në email për kurset më të reja në praktika.alNjoftohu në email për kurset më të reja në praktika.alNjoftohu në email për kurset më të reja në praktika.alNjoftohu në email për kurset më të reja në praktika.alNjoftohu në email për kurset më të reja në praktika.alNjoftohu në email për kurset më të reja në praktika.alNjoftohu në email për kurset më të reja në praktika.alNjoftohu në email për kurset më të reja në praktika.alNjoftohu në email për kurset më të reja në praktika.alNjoftohu në email për kurset më të reja në praktika.alNjoftohu në email për kurset më të reja në praktika.alNjoftohu në email për kurset më të reja në praktika.alNjoftohu në email për kurset më të reja në praktika.alNjoftohu në email për kurset më të reja në praktika.alNjoftohu në email për kurset më të reja në praktika.alNjoftohu në email për kurset më të reja në praktika.alNjoftohu në email për kurset më të reja në praktika.alNjoftohu në email për kurset më të reja në praktika.alNjoftohu në email për kurset më të reja në praktika.alNjoftohu në email për kurset më të reja në praktika.alNjoftohu në email për kurset më të reja në praktika.alNjoftohu në email për kurset më të reja në praktika.alNjoftohu në email për kurset më të reja në praktika.alNjoftohu në email për kurset më të reja në praktika.alNjoftohu në email për kurset më të reja në praktika.alNjoftohu në email për kurset më të reja në praktika.alNjoftohu në email për kurset më të reja në praktika.alNjoftohu në email për kurset më të reja në praktika.alNjoftohu në email për kurset më të reja në praktika.alNjoftohu në email për kurset më të reja në praktika.alNjoftohu në email për kurset më të reja në praktika.alNjoftohu në email për kurset më të reja në praktika.alNjoftohu në email për kurset më të reja në
Regjistrohuni te buletini i Praktika.al