Si të ndihmojmë?
Mëso më shumë mbi mundësitë që praktika.al të ofron
Praktikat ProfesionalePraktikat ProfesionalePraktikat ProfesionalePraktikat ProfesionalePraktikat ProfesionalePraktikat ProfesionalePraktikat ProfesionalePraktikat ProfesionalePraktikat ProfesionalePraktikat Profesionale Praktikat ProfesionalePraktikat ProfesionalePraktikat ProfesionalePraktikat ProfesionalePraktikat ProfesionalePraktikat ProfesionalePraktikat ProfesionalePraktikat ProfesionalePraktikat ProfesionalePraktikat Profesionale Praktikat ProfesionalePraktikat ProfesionalePraktikat ProfesionalePraktikat ProfesionalePraktikat ProfesionalePraktikat ProfesionalePraktikat ProfesionalePraktikat ProfesionalePraktikat ProfesionalePraktikat Profesionale Praktikat ProfesionalePraktikat ProfesionalePraktikat ProfesionalePraktikat ProfesionalePraktikat ProfesionalePraktikat ProfesionalePraktikat ProfesionalePraktikat ProfesionalePraktikat ProfesionalePraktikat Profesionale
Gjithçka ndodh këtu
Si praktika.al të ndihmon ty si student?

Praktika profesionale pranë kompanive për të zhvilluar aftësitë teknike, kulturën e punës dhe përvojën për të përmbushur pritjet e punëdhënësit duke ngushtuar hendekun mes kërkesës dhe ofertës në treg. Platforma të ofron:

student-background

Programe që të orientojnë në drejtimin e duhur profesional

student-background

Praktika në biznes që ndikojnë në zhvillimin e kompetencave profesionale dhe personale

student-background

Module trajnimi për të zhvilluar aftësi teknike dhe aftësi të buta

student-background

Zhvillimi i një profili profesional virtual

student-background

Fito ekspozim në tregun e punës

student-background

Rritja e mundësive të punësimit

Si bëhet kjo?

highlight

Mund ta përdorësh praktika.al si një portal njoftimesh për praktika, si një faqe krijimi CV-je, si një rrjet social, si këshillues karriere, si një faqe kursesh.

Mund të fillosh duke u regjistruar dhe hapur një llogari duke përdorur vetëm adresën e email.

Regjistrohu

1. Profili

highlight
test
Përshkruaj veten
Plotëso kualifikimet e tua
Merr të dhëna automatike mbi aftësi dhe kompetenca
Vendos një foto profili
Shkarkoje profilin si CV

2. Kërko praktika

Kërko për punëdhënës potencialë
Shiko profilet e kompanive dhe ndiq ato që të intersojnë
Njoftohu në email sa herë kompanitë që ndjek postojnë njoftime
Shiko njoftimet e praktikës
Apliko ose ruaje për një herë tjetër

3. Apliko dhe fito një intervistë, ose merr ftesa për të aplikuar

Apliko në njoftimet që publikon kompania juaj e preferuar në industrinë tuaj të preferuar
Merrni ftesa për të aplikuar në njoftime të vecanta nga punëdhënësit
Përditësoni profilin
Shkruani një letër motivimi
Programo intervistën dhe ndiqe nga kalendari

4. Kalo me sukses intervistën dhe fillo praktikën

Aspiratat e tua për karrierë mund të ndryshojnë kur të përballesh me realitetet e vërteta të një pozicioni të caktuar. Nëse kalon me suskes intervistën mund të fillosh praktikën dhe të testosh shumë gjëra. Praktikat mund të përdoren opsioni “provo para se të blesh”, përpara se të fillosh një karrierë dhe të konfirmosh nëse kjo është ajo që dëshiron të bësh në plane afatgjata.
Regjistrohu
praktika.al/eDu praktika.al/eDuPraktika të perfeksiononpraktika.al/eDuPraktika të perfeksiononpraktika.al/eDuPraktika të perfeksiononpraktika.al/eDuPraktika të perfeksiononpraktika.al/eDuPraktikat Profesionale praktika.al/eDu praktika.al/eDuPraktika të perfeksiononpraktika.al/eDuPraktika të perfeksiononpraktika.al/eDuPraktika të perfeksiononpraktika.al/eDuPraktika të perfeksiononpraktika.al/eDuPraktikat Profesionale praktika.al/eDu praktika.al/eDuPraktika të perfeksiononpraktika.al/eDuPraktika të perfeksiononpraktika.al/eDuPraktika të perfeksiononpraktika.al/eDuPraktika të perfeksiononpraktika.al/eDuPraktikat Profesionale praktika.al/eDu praktika.al/eDuPraktika të perfeksiononpraktika.al/eDuPraktika të perfeksiononpraktika.al/eDuPraktika të perfeksiononpraktika.al/eDuPraktika të perfeksiononpraktika.al/eDuPraktikat Profesionale
Si praktika.al të ndihmon ty si biznes?
Praktika.al të ofron mundësinë për të sjellë ide dhe energji të reja në vendin e punës, të zhvillosh talente dhe potencialisht të investosh në forcën tënde të ardhshme të punës.

Nuk mjafton më vetëm postimi i një njoftimi në rrjetet sociale apo portale pune. Ju merrni qindra CV nga shumë aplikantë të pakualifikuar. Krijo opsione fleksibël trajnimi dhe minimizo kostot e e një zgjedhjeje të gabuar.
Me praktika.al ke mundësi të:
Kesh akses në bazën e të dhënave të të rinjve të motivuar që përshtaten më së miri me kërkesat dhe nevojat e tua
Përgatitësh fuqinë punëtore të së nesërmes
Injektosh entuziazëm dhe ide të reja në organizatë
Lehtësosh ngarkesën e punonjësve të rregullt
Lehtësosh ngarkn e punonjësve të rregullt
Plotësosh nevojat afatshkurtra të personelit detyrat/projektet e “Prioritetit C”.
Përdorësh një strategji punësimi me kosto efektive
Ofrosh mundësi praktike të të mësuarit për studentët
Përfitosh nga njohuritë e studentëve për teknologjinë dhe mediat sociale
Mësosh mbi ofertat e sistemit arsimor, kualifikimet dhe aftësitë profesionale të cdo program studimi
Si bëhet kjo?
1.
Përdorni profilin e kompanisë në Praktika.al për të shitur veten si një punëdhënës i zgjedhur.
Me shumë kompani që postojnë në praktika.al, do t’ju duhet të veçoni kompaninë tuaj si një punëdhënës i zgjedhur. Ju mund ta bëni këtë duke ndërtuar profilin e duhur.
2.
Duke postuar një njoftim në praktika.al, ju mund të tërhiqni kandidatët e duhur, pasi faqja do të prezantojë aplikantët e kualifikuar me postimin tuaj.
Kandidatët mund të aplikojnë për pozicionin direkt përmes faqes, duke hapur kështu dhe mundësinë për të biseduar me mesazhe nga platforma. Ju gjithashtu mund të kufizoni kërkimin tuaj për kandidatët duke iu referuar kërkesave tuaja me kualifikimet e listuara në profilet e tyre.
3.
Programoni intervistat dhe shkoni te kandidati i duhur. Regjistroni intervistat tuaja në kalendarin tuaj personal dhe menaxhoni procesin dhe praktikantin përmes një mentori dhe një liste kontrolli për të vlerësuar punën e praktikantit tuaj.

Njerëzit tuaj më të mirë janë zakonisht ata që jo vetëm bëjnë atë që u thuhet, por kërkojnë në mënyrë proaktive për probleme për të zgjidhur. Në disa kompani, këta njerëz nuk janë as punonjës me kohë të plotë.

Studentët dhe të sapodiplomuarit e regjistruar në Praktika.al, të cilët kanë mjaftueshëm iniciativë dhe përpjekje për të kërkuar një praktikë përgjithësisht bëhen punonjës të vlefshëm. Për më tepër, praktikat u japin punonjësve tuaj aktual një mundësi për të përmirësuar aftësitë e tyre drejtuese duke mësuar valën e ardhshme të talenteve. Ky ndërveprim mund të jetë i paçmuar për të dyja palët.
praktika.al/eDu praktika.al/eDuPraktika të perfeksiononpraktika.al/eDuPraktika të perfeksiononpraktika.al/eDuPraktika të perfeksiononpraktika.al/eDuPraktika të perfeksiononpraktika.al/eDuPraktikat Profesionale praktika.al/eDu praktika.al/eDuPraktika të perfeksiononpraktika.al/eDuPraktika të perfeksiononpraktika.al/eDuPraktika të perfeksiononpraktika.al/eDuPraktika të perfeksiononpraktika.al/eDuPraktikat Profesionale praktika.al/eDu praktika.al/eDuPraktika të perfeksiononpraktika.al/eDuPraktika të perfeksiononpraktika.al/eDuPraktika të perfeksiononpraktika.al/eDuPraktika të perfeksiononpraktika.al/eDuPraktikat Profesionale praktika.al/eDu praktika.al/eDuPraktika të perfeksiononpraktika.al/eDuPraktika të perfeksiononpraktika.al/eDuPraktika të perfeksiononpraktika.al/eDuPraktika të perfeksiononpraktika.al/eDuPraktikat Profesionale
Zhvillimi i aftësive
Hidh hapin e parë drejt karrierës tënde.
Nëse je duke kërkuar për një punë, promovim ose do të zhvillosh aftësitë e tua – fillo këtu!
Bëhu një punonjës, shef dhe një profesionist më i mirë!
Merr trajnime të nivelit profesional dhe fito certifikime nga kompani lider.
Në eDU me praktika.al mund të fitosh aftësi të reja në një kohë të shkurtër.
Kurse mbi aftësitë digjitale dhe aftësi të buta, trajnime të industrisë dhe certifikime.
Me akses 24/7 në kurset online, do të jesh në gjendje të mësosh kurdo, kudo!
Vizito eDU për të eksploruar kurset.
Dëshmi
Prej një muaji kam nisur praktikën në Logical. Praktika konsiston ne web development, specifikisht duke përdorur Angular framework. Eksperienca është e shkëlqyer, kompania dhe stafi është treguar shumë mikpritës. Ishte hera e parë qe aplikoja nga praktika.al dhe jam pranuar pasi u zhvillua dhe intervista.
Virxhens Kodra
Nxënës, Shkolla Gjergj Canco
Dëgjova për praktika.al nga shoqja ime që kishte nisur praktikën tashmë. U regjistrova dhe pata mundësinë të aplikoj për të zhvilluar një praktikë pranë kompanisë Divison5 si zhvilluese Front-End. Tani cdo ditë është një përvojë e re, me plot gjëra për të mësuar,jo vetëm profesionalisht por edhe për të krijuar një mjedis të shëndetshëm për të punuar.
Vilma Dedja
Studente, Inxhinieri informatike Universiteti Politeknik i Tiranës
E pata shumë të lehtë të nisja praktikën. Krijova profilin në praktika.al, aplikova në një njoftim të Logical dhe u pranova pasi kalova me sukses intervistën. Mu dha një projekt vetëm mua ku preken teknologji te ndryshme. Është eksperienca ime e parë dhe stafi është treguar shumë mikpritës.
Egzon Todori
Nxënës, Shkolla Gjergj Canco
Praktikën e gjeta nëpërmjet praktika.al. Krijova profilin dhe më pas aplikova te Intech. Pas intervistës aty, nisa praktikën, e cila më vleu shumë. Fillova nga gjërat më bazike të HTML dhe CSS dhe e përfundova me Photoshop. Ishte një eksperiencë shumë e mire jo vetëm prej cfarë mësova por edhe prej praktikantëve të tjerë që ishin regjistruar bashkë me mua. Tani jam i punësuar tek nje kompani e re, Izonode, për marketing dhe web development.
Klajdi Gongo
Nxënës, Shkolla Gjergj Canco
Në vetëm tre ditë u kontaktova nga tre kompani ku kisha aplikuar te praktika.al. Zgjodha të kryej praktikën prane inTech dhe bëra zgjedhjen më të mirë. Pesë ditë të javës nga katër orë në ditë më ndihmuan të fitoja njohuri të reja mbi web-in. U aftësova, kuptova si është të punosh dhe kam kryer punë reale për klientë të kompanisë. Ka qenë një eksperience e mirë dhe fillimi i duhur për t’u bërë pjesë e tregut të punës.
Albora Bardhi
Studente, Inxhinieri informatike Universiteti Politeknik i Tiranës
praktika.alNjoftohu në email për kurset më të reja në praktika.alNjoftohu në email për kurset më të reja në praktika.alNjoftohu në email për kurset më të reja në praktika.alNjoftohu në email për kurset më të reja në praktika.alNjoftohu në email për kurset më të reja në praktika.alNjoftohu në email për kurset më të reja në praktika.alNjoftohu në email për kurset më të reja në praktika.alNjoftohu në email për kurset më të reja në praktika.alNjoftohu në email për kurset më të reja në praktika.alNjoftohu në email për kurset më të reja në praktika.alNjoftohu në email për kurset më të reja në praktika.alNjoftohu në email për kurset më të reja në praktika.alNjoftohu në email për kurset më të reja në praktika.alNjoftohu në email për kurset më të reja në praktika.alNjoftohu në email për kurset më të reja në praktika.alNjoftohu në email për kurset më të reja në praktika.alNjoftohu në email për kurset më të reja në praktika.alNjoftohu në email për kurset më të reja në praktika.alNjoftohu në email për kurset më të reja në praktika.alNjoftohu në email për kurset më të reja në praktika.alNjoftohu në email për kurset më të reja në praktika.alNjoftohu në email për kurset më të reja në praktika.alNjoftohu në email për kurset më të reja në praktika.alNjoftohu në email për kurset më të reja në praktika.alNjoftohu në email për kurset më të reja në praktika.alNjoftohu në email për kurset më të reja në praktika.alNjoftohu në email për kurset më të reja në praktika.alNjoftohu në email për kurset më të reja në praktika.alNjoftohu në email për kurset më të reja në praktika.alNjoftohu në email për kurset më të reja në praktika.alNjoftohu në email për kurset më të reja në praktika.alNjoftohu në email për kurset më të reja në praktika.alNjoftohu në email për kurset më të reja në praktika.alNjoftohu në email për kurset më të reja në praktika.alNjoftohu në email për kurset më të reja në
Regjistrohuni te buletini i Praktika.al