April 6, 2022

Si të regjistrojmë një praktikant në sistemin e tatimeve?

Mësoni si të regjistroni një praktikant në sistemin e tatimeve online

toparticle-banner

Praktikantët nuk bëjnë pjesë në ndonjë kategori të veçantë tatimore. Megjithatë, ka një sërë rregullash tatimore që praktikantët dhe punëdhënësit e tyre duhet të marrin parasysh. Implikimet tatimore të një praktike janë të ndryshme në varësi të llojit të organizatës për të cilën studenti/nxënësi punon.

 

Kliko linkun më poshtë për të lexuar udhëzuesin:
Si të regjistrojmë një praktikant në sistemin e tatimeve

April 6, 2022

Artikujt më të fundit
Këshilla për gjetjen dhe aplikimin për bursa për studentët shqiptarë
Bursat ofrojnë një mundësi shumë të mirë për të lehtësuar barrën financiare dhe për të h...
Avantazhet e të punuarit për një Startup kundrejt një kompanie
Jeni një profesionist i sapodiplomuar apo student dhe po konsideroni lëvizjen tuaj të ardhshme n...
10 aftësi që paguhen mirë që çdokush mund t'i mësojë në internet
Interneti e ka bërë më të lehtë se kurrë për të mësuar aftësi të reja dhe ekspertizë në...