June 9, 2022

Fuqizimi i marrëdhënies mes instruktorëve të praktikave profesionale në shkollë dhe instruktorëve në biznes

Me pjesëmarrjen e instruktorëve dhe profesionistëve kemi diskutuar mbi mënyrat e duhura për të…

toparticle-banner

Me pjesëmarrjen e instruktorëve dhe profesionistëve kemi diskutuar mbi mënyrat e duhura për të kuptuar nevojat e nxënësve në zhvillimin e praktikës profesionale.

Ndiqni regjistrimin e webinarit:

Link: https://vimeo.com/718197649

June 9, 2022

Artikujt më të fundit
Këshilla për gjetjen dhe aplikimin për bursa për studentët shqiptarë
Bursat ofrojnë një mundësi shumë të mirë për të lehtësuar barrën financiare dhe për të h...
Avantazhet e të punuarit për një Startup kundrejt një kompanie
Jeni një profesionist i sapodiplomuar apo student dhe po konsideroni lëvizjen tuaj të ardhshme n...
10 aftësi që paguhen mirë që çdokush mund t'i mësojë në internet
Interneti e ka bërë më të lehtë se kurrë për të mësuar aftësi të reja dhe ekspertizë në...