June 8, 2022

Rëndësia e Aftësive të Buta

“Rëndësia e aftësive të “buta” për praktikantët për të patur sukses gjate praktikave profesionale në biznes”

toparticle-banner

Tematika e webinarit është: “Rëndësia e aftësive të “buta” për praktikantët për të patur sukses gjate praktikave profesionale në biznes”

Le të diskutojmë për aftësitë e buta që u nevojiten praktikantëve në bizneset ku shkojnë dhe se si mund t’i ndihmojmë ata që t’i zhvillojnë. 

Regjistrohu këtu: https://zoom.us/webinar/register/WN_H2ef61MyQUiAKwj5NsxqkA

June 8, 2022

Artikujt më të fundit
Këshilla për gjetjen dhe aplikimin për bursa për studentët shqiptarë
Bursat ofrojnë një mundësi shumë të mirë për të lehtësuar barrën financiare dhe për të h...
Avantazhet e të punuarit për një Startup kundrejt një kompanie
Jeni një profesionist i sapodiplomuar apo student dhe po konsideroni lëvizjen tuaj të ardhshme n...
10 aftësi që paguhen mirë që çdokush mund t'i mësojë në internet
Interneti e ka bërë më të lehtë se kurrë për të mësuar aftësi të reja dhe ekspertizë në...