June 7, 2022

Program Trajnimi – (ASTHA) Bangladesh

Bashkëpunimi konsiston në suport të vazhdueshëm me anë të trajnimeve, mentorimit individual dhe webinareve, në lidhje me …

toparticle-banner

Bashkëpunimi konsiston në suport të vazhdueshëm me anë të trajnimeve,
mentorimit individual dhe webinareve, në lidhje me:

June 7, 2022

Artikujt më të fundit
Këshilla për gjetjen dhe aplikimin për bursa për studentët shqiptarë
Bursat ofrojnë një mundësi shumë të mirë për të lehtësuar barrën financiare dhe për të h...
Avantazhet e të punuarit për një Startup kundrejt një kompanie
Jeni një profesionist i sapodiplomuar apo student dhe po konsideroni lëvizjen tuaj të ardhshme n...
10 aftësi që paguhen mirë që çdokush mund t'i mësojë në internet
Interneti e ka bërë më të lehtë se kurrë për të mësuar aftësi të reja dhe ekspertizë në...