May 26, 2022

Përgjegjësia sociale nga këndvështrimi i biznesit

Përgjegjësia sociale nga këndvështrimi i biznesit si motivim për praktikat profesionale përtej nevojës..

toparticle-banner

Përgjegjësia sociale nga këndvështrimi i biznesit si motivim për praktikat profesionale përtej nevojës për burime njerëzore.

Promovimi i modeleve sociale pozitive drejt të mësuarit, të punuarit dhe krijimi i shembujve pozitivë në shoqëri duhet të jetë një nga prioritetet e çdo institucioni të përgjegjshëm dhe mbështetës.

Ndiqni regjistrimin e webinarit :https://vimeo.com/718199082

May 26, 2022

Artikujt më të fundit
Këshilla për gjetjen dhe aplikimin për bursa për studentët shqiptarë
Bursat ofrojnë një mundësi shumë të mirë për të lehtësuar barrën financiare dhe për të h...
Avantazhet e të punuarit për një Startup kundrejt një kompanie
Jeni një profesionist i sapodiplomuar apo student dhe po konsideroni lëvizjen tuaj të ardhshme n...
10 aftësi që paguhen mirë që çdokush mund t'i mësojë në internet
Interneti e ka bërë më të lehtë se kurrë për të mësuar aftësi të reja dhe ekspertizë në...