homebanner
Praktika të çon
drejt perfektes
Gjej praktikë profesionale dhe kthe një ditë të zakonshme në Ditën Një të rrugëtimit tënd profesional!
Statistika LiveStatistika LiveStatistika LiveStatistika LiveStatistika LiveStatistika LiveStatistika LiveStatistika LiveStatistika LiveStatistika Live Statistika LiveStatistika LiveStatistika LiveStatistika LiveStatistika LiveStatistika LiveStatistika LiveStatistika LiveStatistika LiveStatistika Live Statistika LiveStatistika LiveStatistika LiveStatistika LiveStatistika LiveStatistika LiveStatistika LiveStatistika LiveStatistika LiveStatistika Live Statistika LiveStatistika LiveStatistika LiveStatistika LiveStatistika LiveStatistika LiveStatistika LiveStatistika LiveStatistika LiveStatistika Live
Kompani
Studentë
Institucione Arsimore
Njoftime
abcd
abcd
abcd

Besuar nga

Praktika.al besohet nga kompani, institucione arsimore dhe shumë të rinj nga e gjithë Shqipëria.

Çfarë thonë për ne?
Prej një muaji kam nisur praktikën në Logical. Praktika konsiston ne web development, specifikisht duke përdorur Angular framework. Eksperienca është e shkëlqyer, kompania dhe stafi është treguar shumë mikpritës. Ishte hera e parë qe aplikoja nga praktika.al dhe jam pranuar pasi u zhvillua dhe intervista.
Virxhens Kodra
Nxënës, Shkolla Gjergj Canco
Dëgjova për praktika.al nga shoqja ime që kishte nisur praktikën tashmë. U regjistrova dhe pata mundësinë të aplikoj për të zhvilluar një praktikë pranë kompanisë Divison5 si zhvilluese Front-End. Tani cdo ditë është një përvojë e re, me plot gjëra për të mësuar,jo vetëm profesionalisht por edhe për të krijuar një mjedis të shëndetshëm për të punuar.
Vilma Dedja
Studente, Inxhinieri informatike Universiteti Politeknik i Tiranës
E pata shumë të lehtë të nisja praktikën. Krijova profilin në praktika.al, aplikova në një njoftim të Logical dhe u pranova pasi kalova me sukses intervistën. Mu dha një projekt vetëm mua ku preken teknologji te ndryshme. Është eksperienca ime e parë dhe stafi është treguar shumë mikpritës.
Egzon Todori
Nxënës, Shkolla Gjergj Canco
Praktikën e gjeta nëpërmjet praktika.al. Krijova profilin dhe më pas aplikova te Intech. Pas intervistës aty, nisa praktikën, e cila më vleu shumë. Fillova nga gjërat më bazike të HTML dhe CSS dhe e përfundova me Photoshop. Ishte një eksperiencë shumë e mire jo vetëm prej cfarë mësova por edhe prej praktikantëve të tjerë që ishin regjistruar bashkë me mua. Tani jam i punësuar tek nje kompani e re, Izonode, për marketing dhe web development.
Klajdi Gongo
Nxënës, Shkolla Gjergj Canco
Në vetëm tre ditë u kontaktova nga tre kompani ku kisha aplikuar te praktika.al. Zgjodha të kryej praktikën prane inTech dhe bëra zgjedhjen më të mirë. Pesë ditë të javës nga katër orë në ditë më ndihmuan të fitoja njohuri të reja mbi web-in. U aftësova, kuptova si është të punosh dhe kam kryer punë reale për klientë të kompanisë. Ka qenë një eksperience e mirë dhe fillimi i duhur për t’u bërë pjesë e tregut të punës.
Albora Bardhi
Studente, Inxhinieri informatike Universiteti Politeknik i Tiranës
Mëso koncepte të reja
Çfarë janë cookies?
Çfarë është cloud?
Çfarë është bitcoin?
Çfarë është single sign on?
VR, AR, MR dhe XR
Zhvillo aftësitë e tua
Praktika.al/eDu
Do të mësosh një aftësi të re në 15 minuta? Mjafton të thuash eDu. Vizito faqen e kurseve dhe zhvillo potencialet e tua. Je vetëm një klik larg.
Burime
Artikuj
3 Strategji: Si të përgatitemi për tregun e punës
Ekziston një disbalancë e dukshme midis aftësive të kërkuara nga punëdhënësit dhe aftësive që studentët e sapodiplomuar mbartin. Stafi pedagogjik i universiteteve të nd...
3 Truke që përdorin kandidatët më të mirë për të fituar një vend pune
Kandidati që ka më shumë shanse për t’u punësuar është pikërisht ai që di se si të bjerë në sy të ekipit rekrutues. Njihuni me 3 truke që përdorin kandidatët më ...
Çfarë duhet të keni parasysh kur shihni një përshkrim pune
Përshkrimi i punës mbart më shumë informacion seç ju mund të mendoni.  Edhe pse titulli, detyrat dhe paga mund t’ju tërheqin më shumë vëmendjen, sdo të thotë të ana...
3 këshilla – Si të silleni gjatë një eventi pune
Nëse jeni ndjerë të pasigurt dhe të ndrojtur për t’u përfshirë në diskutime me njerëz të panjohur në evente pune, ky artikull është për ju.
Këshilla praktike: Si të ndërhyjmë gjatë takimeve online, pa u treguar të pasjellshëm
Takimet virtuale të kryera nëpërmjet platformave si Zoom, Google Meet, Teams etj, janë bërë një pjesë e pandashme e rutinës së punës...
Paradoksi i tregut të punës: Papunësia në tregun e një punëkërkuesi
Në një botë që po evoluon vazhdimisht, tregu i punës nuk bën përjashtim. Një nga fenomenet që na bën çudi kohët e fundit...
Si të trajtojmë konfliktet në mjedisin e punës
Në ambientet dinamike dhe plot zhurmë të punës, konfliktet janë të pashmangshme. Menaxhimi i konflikteve është shumë...
Përqafimi i kritikave në ambientin e punës
Një ndër ndikuesit kryesorë në rritjen dhe zhvillimin profesional  është edhe  përqafimi i kritikave, këshillave dhe reagimeve të...
Ambicia dhe durimi në fazat e hershme të karrierës për zhvillim të shpejtë profesional
Nuk ka diskutim se ambicia, është forca lëvizëse që na shtyn drejt përsosmërisë dhe arritjeve. Është ambicia...
Mos hezito - Apliko! Çdo aplikim një mundësi rritje.
Për disa njerëz, halli i gjetjes së një pune pas universitetit mbyllet lehtësisht...
Këshilla për gjetjen dhe aplikimin për bursa për studentët shqiptarë
Bursat ofrojnë një mundësi shumë të mirë për të lehtësuar barrën financiare dhe për të hyrë në arsim cilësor...
Avantazhet e të punuarit për një Startup kundrejt një kompanie
Jeni një profesionist i sapodiplomuar apo student dhe po konsideroni lëvizjen tuaj të ardhshme në karrierë? Një pyetje që mund t'i bëni...
10 aftësi që paguhen mirë që çdokush mund t'i mësojë në internet
Interneti e ka bërë më të lehtë se kurrë për të mësuar aftësi të reja dhe ekspertizë në fusha të...
Rëndësia e njohurive financiare për të rinjtë: Këshilla dhe burime
Njohuria financiare është një aftësi kritike e jetës që duhet të zotërojnë të gjithë dhe është veçanërisht e rëndësishme...
Përqafimi i mundësive: Pse studentët shqiptarë duhet të qëndrojnë në vend
Të gjithë jemi të vetëdijshëm që vitet e fundit ka patur një tendencë të largimit të studentëve shqiptarë nga vendi për të ndjekur arsimin e lartë apo për tu punës...
Avantazhet dhe Disavantazhet e marrjes së një viti bosh përpara fillimit të karrierës suaj
Diplomimi nga universiteti është një moment i rëndësishëm në jetën e çdokujt. Është një kohë kur ju pritet të kaloni nga një student në një profesionist që...
Top 10 profesionet më të kërkuara në Shqipëri
Ndërsa ekonomia e Shqipërisë vazhdon të rritet dhe të zhvillohet, disa profesione janë shumë të kërkuara. Bazuar në të dhënat...
Si të kultivosh mendësinë e zhvillimit duke mësuar të përqafosh sfidat
Siç e ka natyra njerëzore, ne jemi të prirur të kërkojmë qetësinë dhe rehatinë dhe të shmangim dhimbjen apo...
10 mënyra për të pasuruar rezymenë tuaj gjatë shkollës
CV-ja juaj është bileta juaj për në botën profesionale. Është gjëja e parë që punëdhënësit e mun...
Aftësitë më të kërkuara për punë në Shqipëri
Me kërkesën për punëtorë të kualifikuar në rritje në të gjithë industrit...
Thirrje për 6 studentë që të punësohen në Praktika.al
#betheone
Si Të Përgatisim Të Rinjtë Për Tregun e Punës Post-Pandemisë
Me pandeminë globale që ka ristrukturuar të ardhmen e punësimit, si mund të përgatisim të rinjte mbi të panjohurën? Më poshtë janë 3 ide:
Kurset e Shkurtra: Një Trend Në Zhvillim i Të Mësuarit Online
Mikroedukimi ka një të ardhme premtuese në sferën e edukimit dhe zhvillimit. Është një metode apo strategji tepër efikase për këdo që kërkon të ...
Dëshironi të jeni një mentor i zoti? Ja 3 hapa që duhet të ndiqni
Kompanitë lulëzojnë kur kolegët ndajnë njohuritë dhe përvojat me njëri tjetrin.
10 Arsye përse kompanitë duhet të investojnë në programet e praktikave
Shumë kompani mund të mos jenë të vetëdijshme mbi vlerën e shtuar që sjellin programet ...
Si të regjistrojmë një praktikant në sistemin e tatimeve?
Mësoni si të regjistroni një praktikant në sistemin e tatimeve online
praktika.alNjoftohu në email për kurset më të reja në praktika.alNjoftohu në email për kurset më të reja në praktika.alNjoftohu në email për kurset më të reja në praktika.alNjoftohu në email për kurset më të reja në praktika.alNjoftohu në email për kurset më të reja në praktika.alNjoftohu në email për kurset më të reja në praktika.alNjoftohu në email për kurset më të reja në praktika.alNjoftohu në email për kurset më të reja në praktika.alNjoftohu në email për kurset më të reja në praktika.alNjoftohu në email për kurset më të reja në praktika.alNjoftohu në email për kurset më të reja në praktika.alNjoftohu në email për kurset më të reja në praktika.alNjoftohu në email për kurset më të reja në praktika.alNjoftohu në email për kurset më të reja në praktika.alNjoftohu në email për kurset më të reja në praktika.alNjoftohu në email për kurset më të reja në praktika.alNjoftohu në email për kurset më të reja në praktika.alNjoftohu në email për kurset më të reja në praktika.alNjoftohu në email për kurset më të reja në praktika.alNjoftohu në email për kurset më të reja në praktika.alNjoftohu në email për kurset më të reja në praktika.alNjoftohu në email për kurset më të reja në praktika.alNjoftohu në email për kurset më të reja në praktika.alNjoftohu në email për kurset më të reja në praktika.alNjoftohu në email për kurset më të reja në praktika.alNjoftohu në email për kurset më të reja në praktika.alNjoftohu në email për kurset më të reja në praktika.alNjoftohu në email për kurset më të reja në praktika.alNjoftohu në email për kurset më të reja në praktika.alNjoftohu në email për kurset më të reja në praktika.alNjoftohu në email për kurset më të reja në praktika.alNjoftohu në email për kurset më të reja në praktika.alNjoftohu në email për kurset më të reja në praktika.alNjoftohu në email për kurset më të reja në praktika.alNjoftohu në email për kurset më të reja në
Regjistrohuni te buletini i Praktika.al